Ontwikkeling vastgoedsector

In de vastgoedsector zijn artist impressies en 3D visualisaties een gemeengoed geworden. Roosdom Tijhuis zet deze presentatietechnieken voor nieuwbouwprojecten meer dan 10 jaar in. Sinds dag 1 is The Virtual Dutch Men haar totaal visualisatiepartner. Dit met maar 1 doel de Roosdom Tijhuis klanten doeltreffender en sneller informeren en overtuigen over hun nieuwe woning,

Stappen van 3D visualisaties naar virtual reality

Roosdom Tijhuis en The Virtual Dutch Men passen goed bij elkaar. Als organisaties staan ze voor nuchterheid, kwaliteit en innovatie. Continu zijn ze zoek op innovaties om haar impact en klantwaarde te verhogen. Toen in 2014 Virtual Reality opkwam is Roosdom Tijhuis snel ingestapt op deze technologie. Samen met The Virtual Dutch Men heeft zij gekeken welke uitdagingen hiermee konden worden aangepakt. En last but not least hoe zij haar bestaande 3D modellen hierin optimaal kon hergebruiken.

Innovatie virtual reality woonconfigurator

Begin 2015 heeft dit geresulteerd in de lancering van de innovatie woonconfigurator. In deze configurator worden klanten op een toegankelijke manier meegenomen in het verkoopproces. Alle keuzes en mogelijkheden worden met de configurator tot werkelijkheid gebracht. Voordat de eerste steen ligt heeft de koper haar ideale woning en gewenste sfeer ervaren, beleefd en getoetst. Met de Virtual Reality bril op wordt bijvoorbeeld ervaren of een dakkapel is gewenst.

Nieuwe standaard klantreis in vastgoedsector

De klanttevredenheid van Roosdom Tijhuis is door de configurator omhoog gegaan. Klanten weten nu exact wat zij kunnen verwachten. Verrassingen worden voorkomen. Daarnaast worden voor aanvullende opties nu onderbouwde keuzes gemaakt. Dit omdat de koper deze in het echt virtueel heeft afgewogen.

De stap van 3D naar Virtual Reality woonconfigurator is voortvarend en succesvol gezet. Dit door in kleine concepten snel te testen en leren.  En doordat The Virtual Dutch Men het maximale uit het bestaande 3D model weet te halen. Waardoor de investering en stap naar Virtual Reality niet te kostbaar en risicovol is.

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten Brinke Roosdom Tijhuis

Uw project ook verder brengen?

De toepassingsmogelijkheden van virtual reality verkennen en ontdekken? Een nieuwe standaard zetten die jouw organisatie verder brengt?

Neem contact met ons op en in doordachte en praktische stappen gaan we naar het eerste concept.

  Bart Kok
  Creative Director

  Bart@virtualdutchmen.com
  Tel: +31 (0)546 57 35 33

  Meer cases bekijken?

  Cases

  World premiere ‘EIGHT’ at Holland Festival 2019

  This week, Tuesday 4th of June, we celebrated the world premiere of 'Eight' at the Holland Festival in Amsterdam! With an almost complete team we took the time to raise…
  Augmented Reality

  Connec2VR: Next level collaboration

  De technologie die wij ontwikkeld hebben voor ons virtuele samenwerkingsplatform - Connec2VR - stelt je in staat een levensechte sociale ervaring te krijgen waarbij fysieke afstanden verdwijnen. Een hoge kwaliteit…
  Cases

  Virtual Reality trainingsplatform voor professionals in de zorg

  In samenwerking met De Zorg Brandveilig - een programma van Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland ondersteund door het ministerie van VWS - heeft The Virtual Dutch Men het modulaire platform ‘VR Brandveiligheid’ opgezet. Op dit…