Vandaag beginnen Anouk, Matthijs en Patrick hun stage bij The Virtual Dutch Men. Graag stellen we ze aan je voor!

Anouk studeert Ruimtelijke Vormgeving aan het CIBAP in Zwolle en gaat aan de slag met de verschillende render-technieken voor het maken van 3D visualisaties. Ze is creatief en heeft een brede kennis op het gebied van ruimtelijke vormgeving.

Matthijs studeert Creative Game Design aan de academie voor Creatieve Technologie op het Saxion. Hij heeft een passie voor het maken van 3D assets voor 3D visualisaties en VR omgevingen.

Patrick studeert Kunst en Techniek aan de academie voor Creatieve Technologie op het Saxion en gaat aan de slag met het ontwikkelen van virtual reality oplossingen. Hij gaat onder andere aan de slag met de interactie van de nieuwste VR hardware.

Wij wensen ze veel werkplezier tijdens hun stage periode!