Oprichting Consortium Industrial Reality Hub

The Virtual Dutch Men is één van de bedrijven binnen het consortium van de Industrial Reality Hub. De Industrial Reality Hub is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven The Virtual Dutch Men, Controllab, OVsoftware, SeriousVR, Recreate, Twinsense360, Benchmark Electronics, Demcon-Nymus3D en het VR Lab van de Universiteit Twente, onder aanvoering van Oost NL. Samen bieden deze partners technologische competenties aan die nodig zijn voor het neerzetten van de volgende fase van Smart Industry. De Industrial Reality Hub is ingebed in een breder ecosysteem van in totaal 35 bedrijven, kennisinstellingen en faciliteiten.

Alle partijen brengen kennis, financiering en netwerk in voor nieuwe innovatieprojecten. Doel daarbij is als Industrial Reality Hub op een hoger technologisch niveau te komen en daarmee als regio internationaal competitiever te worden. Het gezamenlijk doel van deze partners is het versterken van het ecosysteem op gebied van Augmented en Virtual Reality.

Meer info op: https://industrialrealityhub.com/en