Ervaar nu zelf onze
Black Box Experience!

Met virtual reality de volgende slag slaan in jouw uitdagingen?
Een kijkje nemen en beleven waar het voor jouw markt naartoe gaat?
Beleef het in levende lijve in onze Black Box Experience!

Zelf aan de slag met de nieuwste technologieën?

Tijdens de Black Box Experience stap je in de virtuele wereld van The Virtual Dutch Men en waan je in een volkomen nieuwe realiteit. Laat je verrassen door wat virtual reality mogelijk maakt en zie de toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen met eigen ogen.

We beschikken onder andere over de volgende technieken:

Microsoft Hololens

De hololens wil de kloof tussen de digitale en de analoge wereld deels overbruggen. Een mix van smartglasses & virtual reality.

Oculus Rift

De Oculus Rift is een VR Bril ontwikkeld en geproduceerd door Oculus, onderdeel van Facebook. In 2012 heeft zij via Kickstarter campagne haar eerste ontwikkelaarsversie succesvol gelanceerd.

Samsung Gear VR

De Samsung Gear VR is een mobiele VR bril geproduceerd door Samsung en ontwikkelt in samenwerking met Oculus. In 2015 heeft zij haar eerste bril gereleased.

HTC Vive

De HTC Vive is de VR bril van HTC, ontwikkeld in samenwerking met Valve. In 2015 heeft zij haar eerste bril aangekondigd. Inmiddels is er ook een Pro versie aangekondigd.

TPCAST Wireless Adapter

De draadloze adaptor van TPCAST biedt de mogelijkheid om hoogwaardige virtual reality te ervaren zonder vast te zitten aan een kabel. Deze adapter geeft de vrijheid om volledig rond te bewegen.

Windows Mixed Reality

De Windows Mixed Reality headsets zijn virtual reality brillen gebaseerd op het Mixed Reality platform van Microsoft. Meerdere fabrikanten hebben brillen hiervan uitgebracht. Wij beschikken o.a. over de Acer Mixed Reality headset.

Google Cardboard

De Google Cardboard is een kartonnen VR bril die laagdrempelig via een smart phone is toe te passen. Dit VR platform is in 2014 gelanceerd.

Full-body Motion Capture

Een full-body Motion Capture suit is een compact en intelligent bewegingspak waarin slimme sensoren zijn geïntegreerd. Dit pak geeft de mogelijkheid om sub-millimeter precies bewegingen op te nemen.

Matterport 3D Camera

De Matterport 3D Camera is de ideale 360 camera voor het maken van virtuele tours voor objecten, huizen en omgevingen. Je kunt hierbij alles in 360 graden bekijken.

Bart Kok
Creative Director

Bart@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33
De concrete mogelijkheden van bovenstaande technologieën verkennen?
Inzicht krijgen in de laatste stand van techniek en de potentie daarvan?
Neem contact op met Bart en kom het ervaren in onze Black Box Experience!