Mixed Reality

Mixed Reality, het beste uit de twee werelden van VR en AR!

Mixed reality, de dimensies combineren voor een slimme en krachtige oplossing

Mixed reality combineert de technologieën van virtual reality en augmented reality. Door het samensmelten van deze twee werelden vervaagt de grens tussen werkelijkheid en virtueel.

De volledige omgeving wordt met behulp van mixed reality in kaart gebracht. De techniek zorgt er vervolgens voor dat virtuele elementen kunnen worden weergegeven in deze omgeving, of een abstractie van de werkelijkheid. Deze digitale elementen kunnen vervolgens de interactie aangaan met de omgeving en elkaar. De hoge kwaliteit van deze technieken bij elkaar zorgt ervoor dat een virtueel element in de werkelijke omgeving er levensecht uit kan zien.

Ook uw project kan geschikt zijn voor het inzetten van mixed reality. Er kan een levendige wereld aan informatie of visuele aankleding worden toegevoegd aan uw project.

Bekijk onze cases
Mogelijkheden
Waarom kiezen voor ons?
  • 20+ jaar 3D vakmanschap
  • 5+ jaar in Virtual Reality
  • Werken vanuit passie en enthousiasme
  • Klanttevredenheid > 8
  • Doelgroep startpunt
  • Doordacht en oplossingsgericht
  • Realistisch door oog voor detail
  • Iteratief ontwerpproces

Praktijkcases

Case Rivierduinen

Verbeterde brandoefening met virtual reality

Lees meer
Case Roosdom Tijhuis

Virtuele beleving maakt koperskeuzes inzichtelijk

Lees meer

Aanpak & proces

Bij het ontwikkelen van Virtual Reality Experiences lag het accent in het begin voornamelijk op experimenteren en vermaak. Tegenwoordig is het dit stadium lang voorbij en is het een volwassen technologie geworden. Virtual reality biedt de mogelijkheid tot instinctief handelen, snel en duidelijk inzichtelijk maken en verhoogd het engagement. Samen met gebruikers toetsen wij op de toegevoegde waarde. Hierdoor kunnen we de maximale impact halen binnen uw uitdaging en bedrijfsproces.

Snel leren en toepassen met behulp van virtual reality is hierbij het uitgangspunt. We gaan iteratief aan de slag en kunnen opschalen tijdens het ontwikkeltraject. Van concept tot eindproduct, samen stappen we doelgericht van gebruikerservaring en data naar een Virtual Reality Experience.

Breng uw organisatie verder

The Virtual Dutch Men loopt binnen VR voorop in Nederland met de nieuwste innovaties. Ze zijn bedreven en slim in het toepassen van de nieuwste experimentele VR technologieën.

Gijs den ButterSenseglove

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeRoosdom Tijhuis

Hun Virtual Reality demo heeft ons direct overtuigd van hun aanpak en de meerwaarde voor ons complexe nieuwbouwproject. Ze weten voor Virtual Reality het maximale te halen uit het bestaande 3D modellen.

Sander van der MeerLumc

Ze hebben ons mogelijkheden laten inzien waar wij vooraf geen besef van hadden. Onze uitdaging omgezet in een doeltreffend VR scenario. Waarmee wij de BHV vaardigheden van de medewerkers nu realistisch en interactief oefenen.

Rob BergmansRivierduinen

Ze hebben ons meegenomen in de concrete toepassingsmogelijkheden van Virtual Reality. Inzicht gegeven wat wel of niet haalbaar was. De content ontwikkeling in kleine en iteratieve blokken behapbaar gemaakt.

Karijn DelenNationaal Archief

The Virtual Dutch Men staat voor creatieve en doordachte VR oplossingen. Hun nieuwsgierigheid, passie en enthousiasme voor Virtual Reality werkt aanstekelijk!

Thomas van ElsEnliven 3D

Bart Kok
Creative Director

Bart@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

De toepassingsmogelijkheden van mixed reality verkennen en ontdekken? Een nieuwe standaard zetten die uw organisatie verder brengt?

Neem contact met ons op en in doordachte en praktische stappen gaan we naar het eerste concept.