VR & Industrie

VR Experiences om technische

werkprocessen te verbeteren.

Lees meer

VR voor de industrie

Smart Industry is geen hype meer maar wordt de nieuwe norm om als industrieel bedrijf bestaansrecht te behouden en uw toegevoegde waarde in de keten te verhogen. De technologie Virtual Reality gaat de industrie veranderen en nieuwe standaarden zetten in slimmer, sneller en efficiënter internationaal werken. Het virtueel op schaal simuleren van prototypes, werkende machines en complexe werksituaties biedt toepassingsmogelijkheden om het verkoop-, ontwikkel-, instructie- en implementatieproces doelgerichter en slimmer in te richten.

Op te lossen uitdagingen

Wilt u faalkosten, communicatieruis en doorlooptijd van complexe ontwikkeltrajecten terugbrengen? Wilt u uw klanten in een vroegtijdig stadium uw oplossing op werkelijke schaal laten beleven en ervaren zodat ze gaan aanhaken (instappen)?  En wilt u medewerkers nieuwe machines sneller eigen laten maken en testen op onverwachte praktijksituaties? Wilt u het maximale uit de potentieel van VR en gebruik maken van de nieuwste innovaties?

Voordelen voor de industrie
  • Maakt het tastbaar
  • Verbeterde communicatie
  • Minder faalkosten
  • Kortere doorlooptijden

Praktijkcase

Case AWL Techniek

Moderne VR-ruimte biedt klant toegevoegde waarde

Lees meer

Samen nieuwe standaarden neerzetten

Haak dan bij aan bij ons, en samen halen wij het maximale uit Virtual Reality om uw bedrijf een stap verder te brengen. Wij beginnen kleinschalig, doordacht en doelgericht in welke minimale VR vorm maken wij inzichtelijk wat VR kan en testen wij dat samen in de praktijk. Bij positief bewijs en inzichten ontwikkelen en optimaliseren wij door naar een VR applicatie die u eenvoudig integreert en implementeert in uw bedrijfsproces.

The Virtual Dutch Men staat voor creatieve en doordachte VR oplossingen. Hun nieuwsgierigheid, passie en enthousiasme voor Virtual Reality werkt aanstekelijk!

Thomas van ElsEnliven 3D

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeRoosdom Tijhuis

Ze hebben ons meegenomen in de concrete toepassingsmogelijkheden van Virtual Reality. Inzicht gegeven wat wel of niet haalbaar was. De content ontwikkeling in kleine en iteratieve blokken behapbaar gemaakt.

Karijn DelenNationaal Archief

Ze hebben ons mogelijkheden laten inzien waar wij vooraf geen besef van hadden. Onze uitdaging omgezet in een doeltreffend VR scenario. Waarmee wij de BHV vaardigheden van de medewerkers nu realistisch en interactief oefenen.

Rob Bergmans Rivierduinen

Hun Virtual Reality demo heeft ons direct overtuigd van hun aanpak en de meerwaarde voor ons complexe nieuwbouwproject. Ze weten voor Virtual Reality het maximale te halen uit het bestaande 3D modellen.

Sander van de MeerLumc

The Virtual Dutch Men loopt binnen VR voorop in Nederland met de nieuwste innovaties. Ze zijn bedreven en slim in het toepassen van de nieuwste experimentele VR technologieën.

Gijs den ButterSense glove

Bart Kok
Creative Director

Bart@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

Snel en doordacht op detail de visualisatie of animatie die jouw project versneld? Maximaal de mogelijkheden van uw 3D model benutten? Neem dan met mij contact op en binnen 24 uur heb je project in de versnelling!